L’Ajuntament de Ciutadella presentarà el projecte musical “Pam i Pipa” dintre del programa de Ciutat Educadora

Itziar Lecea / Ciutadella – Aquesta setmana han començat les activitats del programa que l’Ajuntament, des de les àrees de Cultura i Projecte de Ciutat, ha muntat per celebrar el Dia Internacional de la Ciutat Educadora, que es commemora el pròxim 30 de novembre. Miquel Fullana, regidor d’ambdues àrees, assegura que la implicació de les entitats ha estat clau per desplegar un programa que inclou teatre, lectura, tallers i visites guiades.

CULTURA I CIUTAT EDUCADORA, DE LA MÀ
“El lema d’enguany és molt adient a la meva àrea, i és “La…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.