Gastrobar Impar Menorca, molt més que pizzes i hamburgueses

A Cala en Blanes hi ha un dels locals de moda per als foodies joves i de mitjana edat, es tracta del Gastrobar Impar Menorca, que a més d’oferir les pizzes que li han donat renom, també té una carta variada on són més que recomanables les seves hamburgueses i també els cachopos, del que cada dijous se’n fa una nit especial dedicada a aquest bistec de vedella o de porc arrebossat i farcit des de pernil dolç i formatge, a altres coses tant nostres com la sobrassada.

Però el que us recomanam avui són les seves pizzes, entre elles les que noltros vam tastar i ens va agradar molt, la de salsa bolonyesa amb gambes. Una pizza mar i muntanya, espectacular.

GASTROBAR IMPAR MENORCA
Carrer Torre de s’Aigua, 259
Cala en Blanes – Ciutadella
Reserves al 659 19 52 71
Obert de dijous a diumenge de 12 a 00 h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.