La reforma del Camí de Baix acabarà el passeig marítim

Itziar Lecea / Ciutadella – L’obra que convertirà el carrer del Camí de Baix en part del passeig marítim, començarà en les pròximes setmanes. És l’obra pública més important que té en previsió actualment el consistori, que hi invertirà més d’un milió d’euros que provenen del Consell Insular. Conscient que suposarà una nova configuració de vida per a molts ciutadans, la regidora de Manteniment i millora de la via pública, Esperança Juaneda demana comprensió davant els mesos d’obres i la reubicació dels aparcaments que es perdran en aquest tram. Tanmateix, assegura que el resultat serà una gran millora per Ciutadella.

INICI D’OBRES IMMINENT
L’obra del Camí de Baix, que convertirà el tram de carrer en part del passeig marítim, començarà d’aquí a no gaire. Així i tot, assegura la regidora Esperança Juaneda que “no tenim…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.