Xavier Marquès, Patró Major. Els pescadors desconeixen els dies de feina del 2024 “Des del Govern Balear ens van prometre ajudes per combatre els dies que ja no podem treballar, però es va demostrar que, no entenien la nostra situació i ens hem quedat sense ajudes”

Miriam Triay / Ciutadella – Com ja hem explicat en altres ocasions en aquest setmanari, el futur de la pesca menorquina cada vegada és més incert. A causa d’unes restriccions i lleis que, per al Patró Major de la confraria de pescadors de Ciutadella, Xavier Marquès, no entenen la realitat de la nostra mar, molts dels pescadors es troben en moments confusos. I no albiren cap futur prometedor. Des d’El Iris hem pogut xerrar amb Marquès, per poder entendre una mica més quina és la situació en què es troben.

Com ha anat la campanya d’enguany?
Si ens referim a les barques de bou, pel que fa als dies que hem pogut sortir a pescar, en teoria, i a causa de les restriccions imposades per Europa, en teníem…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.