Ciutadella, seu d’un projecte pioner que permetria abastir 6.400 habitatges amb energia produïda per les ones de la mar La iniciativa està impulsada per un clúster balear que aspira a crear un model que es pugui replicar a tot el món i que diversifiqui l’economia balear

Llorenç Allès / Ciutadella – Ciutadella serà l’escenari d’un projecte pioner a nivell mundial. Si les coses surten com estan previstes, d’aquí uns anys fins a 6.400 habitatges unifamiliars podran abastir-se de l’electricitat que generin les ones de la mar, gràcies a unes turbines que s’instal·laran al port de Son Blanc.

El projecte sorgeix de la necessitat d’incrementar la generació d’energia renovable, i de l a voluntat de fer-ho sense consum de territori i amb el menor impacte ambiental. A l’hora d’analitzar les opcions per aconseguir-ho, el Clúster Marítim i Logístic de les Illes Balears va posar sobre la taula ja fa uns anys una idea…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.