XXI Jornades de Recerca Històrica de Menorca: Posant llum a la foscor dels segles V-X Les jornades organitzades per la Societat Històrica-Arqueològica Martí i Bella tindran lloc del 24 al 16 de novembre

Justinià I el Gran, emperador romà d’orient 527-656. Mosaic de Sant Vidal de Ravenna, emprat per la SHA Martí i Bella per il·lustrar el programa

Miriam Triay / Ciutadella – ‘Vàndals i bizantins, el trànsit entre la romanitat tardana i la incorporació de Menorca a Al-Àndalus (segles V-X)’. Aquesta n’és l’època històrica escollida per la Societat Històrica-Arqueològica Martí i Bella per a la nova edició de les Jornades d’investigació històrica.

Enguany tindran lloc del 24 al 26 de novembre, i s’enfoquen, per tant, en un “període encara molt mal conegut de la nostra història. Tanmateix, es tracta d’una etapa crucial de la transició de la antiguitat tardana a l’Alta Edat Mitja”, segons s’explica des de la mateixa societat.

CONEIXENT EL DESCONEGUT
Un anys més, llavors, la SHA Martí i Bella ha volgut posar llum a les ombres d’un període històric, a través de diferents comunicacions, activitats i ponències, de figures clau i reconegudes en el marc actual del coneixement històric.

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.