Abril Vila. ‘L’estrangera’, un viatge terapèutic i personal per la Xina La jove documentalista ens mostra una part d’ella en el seu nou curt, estrenat el passat 5 de novembre al Menorca Doc Fest

Miriam Triay / Ciutadella – La cineasta Abril Vila Truyol (Ciutadella, 1998) torna a sorprendre el públic menorquí amb l’estrena d’un nou curtmetratge en el marc del Menorca Doc Fest. Quatre anys enrere era ‘Marillu’ (2018) el documental, primer de la seva trajectòria, que es presentava en aquest festival. Ara, i després d’haver acabat els seus estudis a l’ECAM (Escuela de Cinematografía y del Audiovisual de la Comunidad de Madrid), i d’haver experimentat diversos viatges, Vila torna amb ‘L’estrangera’.

Com neix aquesta passió pel cinema?
Tot va començar, realment, quan era adolescent. Durant el temps en què Ciutadella no va tenir cinema, amb els meus pares vam fer tradició anar al cinema de Maó els diumenges, a veure la pel·lícula dels matins. Jo crec que, d’alguna manera, aquesta rutina que em van inculcar de veure bon cine, va ser el que em va fer apreciar-lo. Fins que un dia vaig tenir clar que havia de ser la meva professió.

I una volta decidit, què vas fer?
Vaig anar…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.