‘Regala’t un temps de pau’, nou llibre de J. Bosco Faner

Amb motiu de la presentació d’un nou llibre seu, hem entrevistat al seu autor i col·laborador del nostre setmanari, J. Bosco Faner Bagur.

Has escrit un nou llibre?
Sí. El seu títol és: “Regala’t un temps de pau”. L’editorial és l’habitual dels meus darrers llibres: “Granada Club Selección” (El silenci de Déu, La Bellesa de l’amor, …).  En aquesta nova obra faig una reflexió sobre l’Any Litúrgic amb la intenció d’ajudar a interioritzar i viure al ritme que marquen les celebracions dels grans misteris cristians: Visquem Nadal, Sant Esteve. Primer màrtir, Ben acull un nou any, Diumenge de Rams, Dijous Sant, Divendres Sant, Pasqua, Maria.

A  través  de la  revisió de  vida -veure, jutjar i actuar- convid als lectors a…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.