Celine Gomila Bossavy, presidenta de l’Associació de Concessionaris de l’Automòbil de Menorca: “Es venen cotxes de segona mà a preus que abans de l’any 2020 no hauríem pagat” La presidenta de l’Associació analitza la implantació del vehicle elèctric a l’illa

Llorenç Allès / Ciutadella – Des de fa temps sentim a dir que el vehicle elèctric és el futur en el sector del transport, el relleu per els cotxes impulsat per benzina. Tot i així, encara avui és difícil veure als carrers automòbils impulsats únicament per electricitat, mentre que sí que proliferen i molt els híbrids. Parlem d’aquest tema amb Celine Gomila Bossavy, presidenta de l’Associació de Concessionaris de l’Automòbil de Menorca.

Es venen a Menorca tants cotxes elèctrics com s’esperava?
A Menorca hi ha diverses opinions. Hi ha persones que des de fa anys venen el cotxe elèctric com una solució molt factible, per les distàncies curtes i l’estalvi en combustible, i altres pensen totalment diferent. Fins a setembre, les vendes de vehicles nous elèctrics purs i endollables suposen un 12 per cent del total. Cada any va creixent aquest percentatge.

Quines són les dificultats actuals per comprar un cotxe elèctric?
Comprar un vehicle elèctric no té cap dificultat ja que avui dia tots els fabricants tenen gamma de cotxes electrificats. En el cas dels venedors, tot depèn de la utilitat que tengui el vehicle per a la persona interessada, és a dir, esbrinar si…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.