Consum preferent Per Eduard Riudavets Florit

Hi ha novel·les que et fan sentir com enmig d’una riuada, t’arrosseguen sense que hi puguis fer res. Aquesta n’és una. Consum preferent d’Andrea Genovart.

Tot just en acabar de llegir-la vaig escriure a les xarxes que m’havia deixat en estat de xoc i que això era bo. M’hi reafirm. No sé ben bé com definir el que he llegit. Tant fa. Deia que posava sal a les ferides, així és.

Potser, el més senzill és traslladar-vos el resum de l’argument:

L’Alba forma part d’una generació que prova de trepitjar terra en una Barcelona que fa aigües. La generació que voreja la trentena i malda per deixar enrere la joventut enmig de les contradiccions que suposa haver de fer equilibris entre feines precàries, sentiments de culpa, relacions estrafetes i recerca d’identitat.

He llegit que se la qualificava de novel·la…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.