El Consell Insular de Menorca aporta 68.000 euros per a recolzar els esportistes destacats de l’illa Podran demanar l'ajut els esportistes majors de 12 anys fins a un màxim de 3.500 euros

El departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca proporciona ajudes als esportistes menorquins o residents a l’illa que més hagin destacat en el seu àmbit en la temporada 2022-23. Concretament, destina a aquesta iniciativa una partida de 68.000?euros de la qual cada esportista podrà optar a un màxim de 3.500.

Com a novetat d’enguany, s’ha rebaixat l’edat mínima per a sol·licitar-la als 12 anys (complerts en la temporada 2022-2023), i també podran ser objecte de les ajudes els esportistes que hagin fet pòdium als Jocs IGA (Island Games) celebrats enguany. Les sol·licituds es podran presentar fins al 16 de desembre del 2023.

Els requisits per ser seleccionat són els següents:

a. Ser esportista i destacat o d’elit i tenir, almenys, dotze anys durant la temporada expressada en la convocatòria.
b. Estar en possessió d’una llicència expedida o homologada per la federació balear o per la federació espanyola corresponent en la temporada esportiva que indica la convocatòria.
c. Haver realitzat l’activitat objecte de la subvenció dins la temporada esportiva especificada en la convocatòria.
d. Tenir, com a mínim, un dels mèrits esportius següents:

  • Formar part de la selecció espanyola.
  • Ser seleccionat per una de les diferents federacions esportives espanyoles d’una determinada modalitat esportiva per representar Espanya en alguna competició internacional durant la temporada vigent.
  • Estar classificat entre els vuit primers en els campionats/copes oficials d’Espanya d’una determinada modalitat esportiva durant la temporada esportiva a què es refereix a la convocatòria.
  • Estar classificat entre els dotze primers en els campionats/copes oficials d’Europa d’una determinada modalitat esportiva durant la temporada a què es refereix la convocatòria.
  • Estar classificat entre els setze primers en els campionats/copes oficials del món d’una determinada modalitat esportiva durant la temporada esportiva a què es refereix a la convocatòria.
  • Estar classificat entre els tres primers als Jocs biennals IIGA en una determinada modalitat esportiva.
  • Haver quedat, en el rànquing nacional, europeu o mundial elaborat en acabar la temporada de la convocatòria, entre els vuit, dotze o setze primers, respectivament.

La resta de les bases de la convocatòria poden consultar-se a través del següent enllaç del BOIB, butlletí oficial (caib.es)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.