El departament de Mobilitat inicia dues actuacions per a millorar la seguretat de diferents trams de carretera S'estan duent a terme a la carretera d'Es Grau i a un tram de la general al terme municipal de Ferreries

El departament de Mobilitat del Consell Insular de Menorca ha posat en marxa dues intervencions per a introduir millores a les vies de comunicació de l’illa. La primera de les intervencions que s’està realitzant és la repintada de la senyalització horitzontal de la carretera Me-5 d’Es Grau, i la incorporació de barreres a alguns trams per a millorar-ne la seguretat. Aquest projecte té un pressupost de 45.517,84 euros i la seva finalització s’estima en un mes.

També s’ha iniciat la recrescuda d’un mur de contenció a la carretera general Me-1 a l’entorn punt quilomètric 24, que correspon al tram de carrera que uneix Mercadal i Ferreries. Aquest projecte consisteix en l’ampliació en alçada del mur, que augmentarà en 70 centímetres. Un bloc de formigó s’annexarà a l’estructura preexistent ancorat amb unes vares d’acer. D’aquesta manera, es millorarà la seguretat davant possibles esllavissades. Aquest projecte també tindrà una duració estimada d’un mes i s’hi ha destinat un pressupost de 40.235,07 euros.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.