L’Hestia Menorca i Nil Riudavets, premis Esports IB 2023 El jurat condecora els dos aspirants proposats pel Consell Insular de Menorca

Foto: CIME

L’esport menorquí ha estat reconegut a la darrera edició dels premis Esports IB que organitza el Govern balear. En concret, es reconeix la tasca de l’Hestia Menorca i de Nil Riudavets. Els dos esportistes havien estat proposats pel Consell Insular de Menorca com a candidats als premis.

Així, l’equip de bàsquet Hestia Menorca, que la temporada passada va aconseguir l’ascens a la LEB Or, rebrà el premi al millor equip masculí. I Nil Riudavets serà elegit com el millor esportista adaptat. El març i el juliol va assolir la primera posició a les copes del món de Paratriatló PTS4 celebrades a Abu Dhabi i A Corunya, respectivament. El juny va obtenir el segon lloc als Campionats d’Europa de Paratriatló PTS4 celebrats a Madrid.

El lliurament dels premis Esports IB es realitzarà el pròxim 18 de desembre al Consolat de Mar.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.