Menorca serà escenari de la màgica Nit amb Sinatra Un homenatge al músic i actor és el que ha preparat Kike Sastre, juntament amb un conjunt de cinc músics

Miriam Triay / Ciutadella – Nit amb Sinatra és el projecte cultural que neix de les ganes de dedicar un vespre al reconegut cantant estatunidenc. Una manera de retre homenatge a una de les figures clau de la història musical, i que, com ja destaca el cantant de la formació, Luis Souto, “es tracta d’una estrella infinita, que des del punt de vista generacional engloba molt. Hi ha gent major que tota la seva vida ha escoltat a Sinatra, i gent jove que el reconeix”.

Una actuació, una Nit amb Sinatra, que, realment, constarà de tres vespres, tres escenaris, on l’estrella musical serà protagonista. La nit de l’1 de desembre a la Sala Multifuncional d’Es Mercadal; la del 2 a l’Orfeó Maonès; i la del 3 al Casino 17 de Gener.

Des del setmanari hem pogut parlar amb Souto i amb el precursor, Kike Sastre, perquè ens donin algunes pinzellades del projecte a dies de l’estrena.

Com sorgeix Nit amb Sinatra?

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.