‘A peu i amb bicicleta per Menorca’, l’homenatge expositiu a Mascaró Pasarius El tàndem Gemma Contreras – Majo León torna a demostrar el seu potencial, deixant aquesta mostra com a prova

Miriam Triay / Ciutadella – El passat divendres, 17 de novembre, l’espai El Roser va inaugurar la nova exposició que romandrà oberta fins dia 20 de gener. ‘A peu i amb bicicleta per Menorca. Mascaró Pasarius, la forja d’un investigador’ és un dels actes que formen part de l’any Pasarius, organitzat per l’IME, en homenatge al centenari del naixement d’aquesta important figura per a la història de Menorca, Josep Mascaró Pasarius (Alaior, 1923 – Palma, 1996).

El Museu Can Saura ha sigut l’encarregat d’organitzar aquesta mostra que intenta posar llum sobre una etapa concreta de la rellevant persona i professional. “Del 1947 al 1956, anys en què va viure a Menorca, i va portar a terme una sèrie d’accions de gran importància per a l’illa”, afirma Majo León.

En aquesta exposició, com ja va passar en la preparació del llibre ‘Ciutadella Vella per a infants’ -adaptació de l’obra de Joan Benejam per a un públic més tendre-, l’arqueòloga i tècnica del Museu torna a…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.