Comença la temporada dels calamars plens al Restaurant Es Garbell

Calamars plens amb monyaco al forn. Restaurant Es Garbell. Foto: Bep Al·lès©

Un dels plats estrella de la carta de tardor i hivern del Restaurant Es Garbell, a Sa Caleta, són els seus calamars al forn a la menorquina amb monyaco, que des de fa uns parell d’anys es cuinen de manera magistral al petit restaurant de la família Pons, i que en són un dels seus plats estrella.

Es Garbell recupera receptes tradicionals, com és el cas d’aquests calamars plens acompanyats de monyaco, entre altres propostes de cuina menorquina que trobareu a la seva carta o a la pissarra de suggeriments.

RESTAURANT ES GARBELL
Carrer Àries s/n
Urbanització Sa Caleta – Ciutadella
Reserves: (+34) 619 31 55 65
Obert caps de setmana

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.