La Policia Nacional deté un home que amb el seu germà haurien comès nombrosos robatoris amb força pel centre de Ciutadella

Dissabte passat, agents de la Policia Nacional a Ciutadella, van procedir a la detenció d’un home de 29 anys, espanyol, perquè estava sent buscat per un jutjat a Menorca, el qual tenia un ingrés a presó.

Els fets van passar l’any passat quan va entrar en un domicili habitat i va sostreure diferents objectes

El mateix va ser detingut, i la sentència ho ha condemnat a presó, per aquest fet, a més de posseir més de 20 detencions per fets similars.
Així va ser que el jutjat divendres passat el va posar a la recerca i ingrés a la presó, per la qual cosa els agents de policia van establir un dispositiu per localitzar i procedir a la detenció del mateix quan estava pel centre de Ciutadella.

Per això el dispositiu va ser positiu i el mateix dissabte al matí va ser detingut per la reclamació judicial per posteriorment ingressar a la presó

El presumpte autor i el seu germà, que ja està a la presó preventiva per nombrosos robatoris amb força, els dos últims anys han protagonitzat nombrosos robatoris amb força al centre del nucli antic de Ciutadella, sent els germans molt coneguts pels agents de policia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.