Campanya de la Policia Local i la Policia Nacional per a un “Comerç Segur” a Ciutadella Es tracta d’un dispositiu dirigit a garantir la seguretat dels establiments comercials i la dels seus clients enfront de la delinqüència

La Policia Local i la Policia Nacional a Ciutadella, engeguen, un any més, la campanya “Comerç Segur”. Un dispositiu dirigit a garantir, des d’un punt de vista integral, la seguretat dels establiments comercials així com dels seus potencials clients enfront de les amenaces que representa la delinqüència, especialment davant robatoris amb força, furts o estafes.

Des de la Policia Nacional s’ha posat en marxa aquest dispositiu conjunt amb la Policia Local de Ciutadella que abastarà tres fases:

  • Aquests dies es porta a terme la primera fase, durant la qual, diversos agents de tots dos cossos es desplacen pels comerços del nucli urbà, realitzant labors d’informació i assessorament sobre modalitats delictives i mesures preventives.
  • Posteriorment, el dia 12 de desembre es duran a terme unes jornades formatives impartides per especialistes de la Policia Nacional en les instal·lacions de PIME Menorca, de cara a assessorar el sector empresarial sobre els riscos associats a la seva activitat.
  • La tercera fase consistirà en un increment de la presència uniformada de tots dos cossos policials en les franges horàries de major activitat comercial i afluència de públic.

Tots dos Cossos recomanen la realització de compres en comerços locals i en pàgines web oficials de les botigues o marques, desconfiar dels missatges o correus electrònics desconeguts, així com configurar un antivirus per a protegir els dispositius informàtics davant la possible instal·lació de programari maliciós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.