Fisics i Fitness Ferreries a la final de la lliga nacional de karate

Un any més, Físics i Fitness Ferreries posicionen vuit esportistes a deu finals de la lliga nacional de karate. En aquesta final només hi participen els vuit millors classificats de les dues lligues classificatòries, encara que finalment acudiran a aquesta cita set d’ells. En la modalitat de kúmit Toni Pons i Aitor Faner en juvenil, Queralt Capó i Marc Jaume al júnior i Judith Álvarez doblant participació a les categories sub-21 i sènior. Ja en la modalitat de kata Ignasi González i Shuto Triay en veterans de 46 a 50 i de 51 a 56 anys respectivament.

Des del proper 1 al 3 de desembre, els 7 representants dels dos clubs agermanats de Ciutadella i Ferreries, disputaran a la ciutat andalusa de Màlaga les dues finals, esperant obtenir grans resultats, així com ja és habitual en anteriors edicions, fins i tot esperant alçar-se amb algun Grand Winner, premi atorgat a l’esportista més regular de les tres lligues.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.