Juana Mari Pons, batlessa de Ciutadella: “Si hem de prorrogar els pressupostos, farem el possible perquè la ciutadania no es vegi afectada”

Itziar Lecea / Ciutadella – El passat dimarts, dia 21, l’equip de govern va presentar una proposta de pressupostos que va ser rebutjada per l’oposició. Al tancament d’aquesta edició de El Iris, segueixen les negociacions per arribar a un acord i tancar un document econòmic que marqui les polítiques pel pròxim any. Del que ha passat fins a arribar al ple de dia 21 en xerram amb la batlessa, Juana Mari Pons, i també amb les persones representants de cada un dels partits amb representació a l’Ajuntament.

Amb els no de l’oposició, quines passes estan fent ara des de l’equip de govern per aprovar els pressupostos?
Ja vaig dir que aquesta seria la legislatura del consens degut a què estem en minoria. Pel que el que vam presentar són uns pressupostos realistes i que poguessin ser aprovats pels grups d’esquerres. No són els nostres pressupostos, però creiem que podrien agradar als grups de l’oposició. No ha estat així, i tampoc hem rebut propostes per part seua per poder incloure al document, tot i haver fet set reunions. Per tant, després de la votació contrària al ple…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.