L’Associació de ramaders de Vaca Menorquina recull 25 anys de dades genètiques

Itziar Lecea / Ciutadella – L’Associació de Ramaders Vaca Menorquina i la Universitat de Saragossa tenen una trajectòria conjunta que, aquest 2023, ha arribat al quart de segle. 25 anys en què, gràcies a la col·laboració de les finques, veterinaris i el departament de genètica de la Facultat de Veterinària, ofereixen llum a una trajectòria de recuperació d’una raça que no ha estat gens fàcil.

25 ANYS DE DADES GENÈTIQUES
L’Associació de Ramaders de Vaca Menorquina i la Universidad de Zaragoza fa 25 anys que col·laboren en un projecte de control, seguiment i caracterització de la raça de vaca menorquina.

És gràcies als estudis fets durant aquest quart de segle que s’ha demostrat, entre altres, les…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.