El Govern lliura els diplomes de la 44a promoció del Curs de Capacitació de Policia Local a Menorca

La directora gerent de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP), Violeta Rodríguez, ha assistit aquest dijous al Convent de Sant Diego, al municipi d’Alaior, a l’acte de lliurament dels diplomes de la 44a promoció del Curs de Capacitació de Policia Local a Menorca organitzat pel Govern de les Illes Balears. Iniciat el passat 20 de març, el curs formatiu ha constat de 800 hores d’aprenentage.

El diplomes els han lliurat la directora gerent de l’EBAP i els batles d’Alaior, José Luis Benejam; Es Castell, José Luis Camps, i Es Mercadal, Joan Palliser així com la regidora de Policia de l’Ajuntament de Ciutadella, Raquel Pericàs. En total s’han entregat 9 diplomes a 4 alumnes d’Alaior, 2 d’Es Castell, 2 de Ciutadella, 1 d’Es Mercadal i a 8 interins de la resta de l’illa. També s’ha reconegut la tasca de l’instructor, de la delegada i del sotsdelegat del curs d’aquesta promoció.

Amb l’obtenció del Curs de Capacitació, els alumnes estan habilitats per poder treballar com agents de policia local als seus municipis i, d’aquest manera, contribuir a paliar la manca d’efectius comuna a tots els municipis de les Illes.

En aquest sentit, la directora gerent de l’EBAP ha apuntat a la cloenda de l’acte que haver superat el curs de capacitació permetrà als alumnes que l’han superat “passar a formar part de les plantilles dels vostres Ajuntaments i, el que és més important, fer d’aquesta professió no tan sols un mitjà de vida, sinó una forma de viure i de formar part directa del dia a dia dels vostres pobles o ciutats”.

Rodríguez també ha tingut paraules d’agraïment per als tècnics així com per tots els instructors que des de l’EBAP, “han duit a terme la gran tasca de formació i capacitació. I, d’una manera molt especial, per als ajuntaments de Menorca que han près part en aquesta nova edició del curs. I és que per als municipis és avui també un dia clau ja que que ben aviat podran veure reforçades les seves plantilles de Policia Local amb l’objectiu de seguir millorant el model de seguretat ciutadana que demanen els ciutadans”.

Finalment, ha manifestat el “compromí ́s del Govern de les Illes Balears de reforçar els cossos policials de tots els municipis”, una tasca a la qual “hi estem dedicant tots els esforços personals, tècnics i econòmics”.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.