Estudi 6, nova gestora de l’escoleta Es Pouet d’Alaior des d’avui

A partir d’avui, Estudi 6, empresa especialitzada en serveis educatius i culturals, serà la nova gestora de l’escoleta Es Pouet.

Es tracta d’una entitat que des de 2001 es fa càrrec de diferents centres educatius de 0-3 anys de les Illes Balears. Amb Es Pouet seran 16 escoletes en total. Es caracteritza per oferir una atenció individualitzada al voltant d’uns 1100 fillets i filletes. També té experiència en la gestió d’escoles música, biblioteques i altres tipus de centres públics.

Miquela Roig, directora de projectes educatius d’Estudi 6, ha manifestat al batle d’Alaior, José Luis Benejam, que la seva empresa té tota la il·lusió per mantenir l’estructura actual, en la qual totes les treballadores de l’escoleta mantendran els seus llocs de feina i milloraran el servei amb activitats i accions diverses, destacant que posaran a partir d’ara totes les seves capacitats, esforços i experiència a disposició de l’escoleta alaiorenca.

El batle Benejam s’ha mostrat satisfet amb la nova etapa que ara s’inicia i ha posat a la disposició d’aquesta empresa, tots els recursos municipals per facilitar la seva feina a tots els nivells, resaltant la importància que per l’Ajuntament d’Alaior té aquest servei públic, cosa que ha quedat de manifest a innumerables ocasions des de la posada en marxa de l’escoleta fins l’actualitat.

Així mateix, Benejam ha volgut agrair la feina que fins ara ha dut a terme l’empresa cessant, UTE Es Pouet.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.