La Banda de Música de Ciutadella presenta el nou concert de Nadal 2023 Les entrades es posaran a la venda al web municipal el pròxim dilluns, dia 4 de desembre, a les 9 h.

Amb la direcció de Joan Mesquida, la Banda oferirà un concert inspirat en la música de fantasia i d’aventures, un programa simfònic ben complex amb partitures que faran volar la imaginació, ens transportarà a mons fantàstics i ens farà viure ben de prop les aventures i desventures dels personatges de cada una de les obres que s’interpretaran.

Un concert de caràcter familiar, però musicalment exigent i pretensiós, on la Banda, amb la seva formació més simfònica, es vestirà de gala per rebre Nadal.

Obres com La volta al món en 80 dies, on Fogg i els seus emprenen un viatge ple d’aventures arreu del món; Els viatges de Gulliver; i Les aventures del petit príncep, peça central del concert: una composició màgica, expressiva i dolça del compositor Ferrer Ferran, una descripció musical meravellosament orquestrada d’un dels contes més llegits i traduïts de la literatura moderna; Rapunzel, un conte dels germans Grimm, on els valors de la valentia i l’amor hi són molt presents i increïblement musicats per Bert Appermont, i, per acabar, un recull del musical Tintin: prisioners of the Sun, un arranjament potent del gran Johan de Meij, on les melodies vibren i emocionen per si soles.

Un concert per a gaudir i deixar-se endur per la força i subtilesa de la música, on l’espectador quedarà imbuït en una atmosfera màgica i captivadora de la qual no voldrà sortir.

S’han programat dos concerts, a la Sala Multifuncional, el dissabte, 16 de desembre a les 19:30 h i el diumenge, 17 de desembre a les 18:30 h.

Les entrades es posaran a la venda al web municipal el pròxim dilluns, dia 4 de desembre, a les 9 h.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.