Menorca en 72 hores segons VAB Magazine

El mes de maig la Fundació Foment del Turisme (FFTM) i la Oficina Española de Turisme de Brusel·les van organitzar el press trip de la periodista belga Sofie Roth, que va estar a l’illa entre el 25 i el 28 de maig amb l’objectiut d’elaborar un reportatge per la revista VAB Magazine sobre el que és imprescindible fer i veure a Menorca durant una escapada de tres dies.

Aquest mes de novembre s’ha publicat el resultat de l’intens viatge, un recull del que la periodista considera més destacat per veure en un viatge de 72 hores a Menorca.

VAB Magazine és una publicació mensual flamenca d’informació turística que es distribueix entre els membres de l’Associació d’Automobilisme (l’equivalent al Real Automóvil Club de España). Compta amb un apartat de viatjes anomenat ‘Op reis’, on s’han publicat les recomanacions sobre Menorca.

L’article ofereix una visió àmplia del que ofereix l’illa: les principals poblacions i la seva diversitat històrica i arquitectònica, els centres culturals, la Menorca Talaiòtica, la gastronomia, els allotjaments, el turisme actiu… i l’omnipresent paisatge.

Sofie Roth va arribar a l’illa amb una idea clara del que volia visitar. Havia fet els deures i coneixia bé l’oferta turística i els principals punts d’interès. Menorca va complir les seves expectatives amb escreix, i el que va valorar especialment va ser la tranquil·litat i la llum de l’illa, sensacions que només es poden percebre en primera persona.

Així, arran d’un programa ben complet que va comptar amb la col·laboració de diverses empreses, VAB Magazine publica un article que destaca la diversitat que ofereix Menorca i els vols directes que connecten Menorca amb Brusel·les d’abril a setembre.

L’article es pot consultar a https://magazine.vab.be/op-reis/menorca/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.