Unides Podem ha presentat 80 esmenes parcials als pressupostos autonòmics

La diputada menorquina, Cristina Gomez Estevez, ha presentat 80 esmenes parcials: 67 al pressupost i 13 a l’articulat, que integra propostes de les 4 illes de l’arxipèlag balear (Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera)

Durant les darreres setmanes, Unides s’ha reunit amb diferents entitats de la societat civil, per tal de recollir propostes territorialitzades i per tal de donar veu a les diferents necessitats dels municipis.

Les propostes presentades per Unides Podem engloben especialment 3 àmbits de treball i d’execució pressupostària: la millora del cicle de l’aigua a totes les illes, la compra de solars i d’habitatges buits, la redacció de projectes per a la construcció de nous habitatges socials i l’ampliació i millora dels centres de salut i dels serveis d’atenció primària i especialitzada.

“És més important dedicar els pressuposts al cicle de l’aigua, habitatge i sanitat pública que augmentar un 30% el pressupost de promoció turística, en unes illes ja massificades”

”Fa falta una aposta decidida per capgirar i millorar la gestió del cicle de l’aigua, de forma integral i planificada, i també augmentar el parc d’habitatge públic. Amb el pressupost actual destinat a aquestes partides no canviarà res, de fet, els problemes ambientals, de manca d’habitatge i de mancança i deteriorament dels centres sanitaris s’aniran agreujant”

Destaquen també les propostes pel transport públic gratuït, la conservació del medi marí, la recuperació de l’escut social i la diversificació econòmica, amb especial cura del sector primari.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.