Carla Gener, portaveu de Ciutadella Endavant: “Ens hem de creure que seran garants d’un projecte en el qual no han cregut mai?”

Itziar Lecea / Ciutadella – Quins van ser els motius pels quals van emetre un vot negatiu al projecte de pressupost?
No veim un projecte polític darrere propi, on es puguin veure les línies que ells volen tirar endavant; i a les quals, com a Ciutadella Endavant, ens poguem oposar o no. Al final, des d’un inici, se’ls va demanar que fessin una proposta per part de l’equip de govern, perquè no volem posar pals a les rodes, però volem veure quines idees tenen.

Els pressupostos són documents molt tècnics, i és amb la memòria d’alcaldia on es pot veure el projecte polític, però en aquest cas no en veim. Davant açò, hauríem d’haver fet un acte de fe. Ens diuen que tenen uns pressupostos continuistes, però d’una cosa en la qual no han cregut mai, perquè la darrera legislatura votaven tot en contra. Per tant, ara ens hem de creure que seran garants d’un projecte en el qual no han cregut mai? No hi ha per on agafar-ho.

Hi ha alguna proposta concreta que vulguin veure reflectida?
Per noltros no passa tant per projectes concrets, que també voldríem tenir clares algunes coses com què faran amb el geriàtric, o amb la peatonalització des Born, o què faran en quant a aigua, o què passarà amb projectes com Coeduca o amb el Fons Menorquí de Cooperació que queda congelat…No va tant per aquí, que també, sinó cap a on…

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.