Joan Mesquida serà el portaveu del PP a la Comissió d’Habitatge del Congrés

El diputat menorquí Joan Mesquida ha estat elegit com a portaveu del grup popular a la Comissió d’Habitatge del Congrés dels Diputats.

Mesquida ha volgut agrair al seu grup la confiança dipositada per defensar la postura del partit en un tema tan important i crucial per als ciutadans com és l’accés a un habitatge digne, “Balears pateix una emergència habitacional sense precedents. En els darrers anys, els preus de compra han pujat un 80%, i els de lloguer un 90%. Crec que el meu nomenament serà positiu per poder treballar conjuntament amb el Govern, els Consells i els Ajuntaments per proposar solucions”.

En aquest sentit, Mesquida ha posat en valor el Decret Llei d’Emergència Habitacional que ha posat en marxa el nou Govern balear de Marga Prohens i la consellera menorquina Marta Vidal, “mesures valentes i pioneres que poden guiar altres comunitats, i que tenen el objectiu d’augmentar l’oferta d’habitatges a un preu assequible i regulat per l’administració, per facilitar l’accés a l’habitatge a famílies amb rendes mitjanes, baixes i joves, els més afectats. Tot això, sense consum de territori”.

Joan Mesquida també participarà a una altra comissió legislativa, la de Turisme, i dues comissions mixtes, la primera de la Unió Europea, i la segona del Defensor del Poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.