Les colònies de Nadal arribaran a Alaior del 27 al 29 de desembre

Dies 27, 28 i 29 de desembre, els joves de entre 12 i 16 anys tenen la possibilitat de gaudir de tres dies a la casa de colònies de Santa Eularieta, compartint amb altres joves, i participant a les diferents activitats que ofereix aquesta experiència.

Es tracta d’una iniciativa nova, organitzada per l’Ajuntament d’Alaior, per aprofitar els dies de vacances de Nadal per que els joves visquin l’experiència d’un campament a una casa de colònies, recuperant així aquesta moda, a més de aprendre uns valors de convivència i respecte a la natura i al medi ambient, gràcies a l’entorn on es troba el recinte.

Les inscripcions es troben obertes fins dia 17 de desembre, de manera gratuïta i amb places limitades. Més informació, contactant amb el Casal Jove d’Alaior-L’Hogar.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.