Victoria Coll, cap de servei del Centre Assessor de la Dona. El centre i refugi de la dona a Menorca

Pilar Jordà, psicòloga; Victoria Coll; Aure González, treballadora social; Silvana Rodríguez, assessora jurídica i Fernando Perez Racho, psicòleg. Ells són, a més, els cinc monitors del pis d’acollida. Falta na Núria Florit, l’educadora.

Miriam Triay / Ciutadella – Amb motiu del 25N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, des del setmanari hem conversat amb la treballadora social i cap de servei del Centre Assessor de la Dona a Menorca. Un espai de referència per a l’atenció de les dones víctimes de violència masclista a l’illa.

Què és el Centre Assessor de la Dona?
És un centre insular destinat a les dones víctimes de violència masclista. Tenim dues oficines físiques, una a Ciutadella i una a Maó. Però sempre que és necessari ens desplaçam als altres municipis. Depenem del Consell Insular de Menorca, i existim des del 2000.

Va néixer com un espai per donar atenció a la creixent quantitat de dones que patien situacions de violència. En aquell moment, només contemplàvem la violència de gènere, però amb el pas del temps hem passat a atendre violències masclistes en general.

Quina diferència hi ha?
La violència masclista és…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.