La història de l’exili menorquí de 1939, una nova obra de Josep Portella Coll

Aquests dies ha arribat a les llibreries de Menorca, com en general a les de les Illes Balears i a Catalunya, el darrer llibre  de Josep Portella Coll, el nostre col·laborador. Aquest llibre ha estat una iniciativa de Nova Editorial Moll, en la seva col·lecció Els treballs i els dies. Xerram avui amb Josep Portella Coll.

Són molts anys investigant l’exili menorquí.
Sí. Vaig començar l’any 2009, o sigui, fa catorze anys. Primer de tot, vam publicar unes deu biografies de personatges històrics rellevants que van viure aquell episodi, per treure, el 2017, el Llibre d’Exilis, una sèrie de 953 biografies de menorquins que va viure l’exili. Ara crec que ja és hora de tancar el cercle i per això present aquesta investigació de l’exili menorquí vist com un episodi històric general. O sigui, que és un intent d’explicar què va ser l’exili, o millor dit, els exilis, ja que la història general és la suma de mil històries individuals.

Tan important va ser aquell episodi?
Jo crec que…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.