Un Nadal de música i gastronomia

Itziar Lecea / Ciutadella – L’Ajuntament de Ciutadella ha presentat aquesta setmana passada el programa de festes de Nadal al nostre municipi. I dues temàtiques destaquen per damunt de la resta, per fer del Nadal de 2023, una festa encara més especial. Per una banda, la gran quantitat d’activitats musicals, on destaca el concert de la Banda Municipal de Música. I, per l’altra, les trobades de caire gastronòmic, una manera, comenta el regidor de Festes, Miquel Fullana, de no perdre els costums i tradicions dels cuinons nadalencs.

Un programa diferent
Fent una ullada al programa de festes de Nadal d’enguany, podem trobar des de tallers culinaris a espectacles de màgia, tallers de corones, contacontes, desfilades, tallers per fer corones i els ja tradicionals mercat de Nadal i concerts de la banda municipal de música. Un programa variat que, per primera vegada, organitza el nou regidor de Festes, Miquel Fullana.”D’una manera pretenem fer activitats diferents i que surten de lo normal, que puguin sorprendre els assistents”, comenta.

De totes les activitats programades, sobresurten els tallers de cuina, que s’hauran duit a terme el dimarts 5 de desembre, quan s’haurà fet cuscussó a Can Saura de la mà de la xef Sílvia Anglada; el dimarts 12, quan es repetirà el taller de cuina amb degustació de la mà del xef Pau Sintes, a Can Saura, per aprendre a fer panets farcits; i el dimarts 19, també a Can Saura, on el xef José María Borràs mostrarà com fer pilotes de peix de roca amb salsa de pescadors lligada amb maionesa. Tots aquests tallers són gratuïts, i cal apuntar-se a través del web municipal, a www.ajciutadella.org

Sembla que, des de l’Ajuntament, s’han proposat no perdre les receptes de Nadal. “Alguna cosa d’açò hi ha”, diu Fullana. “És una manera de mantenir el que és de ca nostra. S’ha posat de moda…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.