2.370 persones s’han sumat a les visites guiades al Llatzeret aquesta temporada turística L'activitat, que s'ha realitzat de maig a octubre, ha recaptat 32.454 euros

Durant la temporada turística d’enguany 2.373 persones han assistit a les visites guiades que ofereix el Llatzeret. L’activitat, que s’ha realitzat de maig a octubre, ha recaptat 32.454 euros.

Per franges d’edat, els majors de 12 anys són el públic més nombrós, amb 1.121 entrades tramitades. El segueixen les persones majors de 65 anys i les persones jubilades, amb 550 entrades venudes. A més, segons les estadístiques, agost i setembre han representat els mesos amb més activitat al Llatzeret. Les dades detallades poden consultar-se a través de dos documents adjunts.

Les xifres d’assistència a les visites guiades d’aquest 2023 s’han incrementat respecte de les de la temporada turística de l’any passat. Entre maig i octubre de 2022 van assistir a les visites guiades a l’illot 2.028 persones i es van recaptar 26.847 euros amb aquesta activitat. Llavors, els majors de 15 anys i les persones jubilades foren el públic més nombrós.

“Les visites han tingut èxit, el grau de satisfacció dels visitants és molt alt i s’han incrementat els visitants respecte de l’any passat. Per tant, feim un balanç molt positiu de l’activitat, i estem fent feina per contribuir a difondre el patrimoni històric del Llatzeret”.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.