Enguany serà un mal any d’esclatassangs, si les coses no canvien

Llorenç Allès / Ciutadella – Una de les frases que se senten aquests dies és “enguany serà mal any d’esclatassangs”. Sembla que el temps no ha acompanyat, i els preuats tresors del bosc es fan esperar, i alguns quasi ja perden l’esperança de poder omplir els seus paners. I és que els menorquins esperam la tardor amb delit per poder endinsar-nos al bosc i recollir els bolets que després donen lloc a plaers tant simples i perfectes com un bon pa amb esclatassangs. Però el món dels bolets va molt més enllà dels esclatassangs i les cames seques. Qui més sap d’aquesta matèria a l’illa és el Cercle Micològic de Menorca, una entitat sense ànim de lucre amb seu a Ferreries. 

Aquesta entitat es va fundar el 2012 per Josep Lluís Melis, un ciutadellenc apassionat dels bolets que du més de vint anys que es va introduir en el món de la micologia, la ciència que estudia els fongs. A poc a poc va anar trobant més gent a l’illa interessada en aquest camp, i amb motiu de la celebració a Menorca d’una trobada d’un grup de micòlegs d’arreu de l’Estat, el grup es va acabar constituint formalment com a associació. Des de llavors, han organitzat…

Per continuar llegint l’article compra el setmanari imprès o fes-te subscriptor, en paper o digital, telefonant al 971 38 29 20, enviant un correu a eliris-digital@infotelecom.es, o venint al c/ Mallorca, 25, baixos
Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.