Peregrinació diocesana pel Camí de Santiago

Des del Secretariat Diocesà de Santuaris i Peregrinacions s’està organitzant una peregrinació diocesana a Santiago, passant per tots els llocs més importants del Camí Francès. El viatge serà presidit pel bisbe Gerard, acompanyat pels preveres que hi vulguin assistir. Aquesta peregrinació tindrà lloc del 4 al 10 de febrer de l’any 2024.

Ruta

El grup agafarà un vol de Menorca fins a Bilbao.  Després, tota la peregrinació es farà amb autobús, fent una aturada a cada ciutat i poble. Es farà una visita cultural amb un guia turístic i, tot seguit, es celebrarà una missa. La ruta començarà a Roncesvalles. Passaran per Pamplona, Logroño, Santo Domingo de la Calzada, Burgos, León, Astorga, Sarria, Santiago.  La tornada serà en avió, de Vigo fins a Madrid, i després de Madrid fins a Menorca.

Com apuntar-se?

L’agència de viatges és Viatges Magon. Totes les persones interessades poden contactar amb el Bisbat de Menorca, telefonant al 971-38-03-43 (l’ horari d’atenció del Bisbat és de dilluns a divendres de les 8 a les 15 h). També es recomana anar directament a les diferents oficines que hi ha a Menorca de Viatges Magon. Les places són limitades i es recomanar apuntar-se el més prest possible.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.