Els concursos lingüístics del Consell arriben a les finals Arjau Ferrer, de l’IES Pasqual Calbó, ha estat el guanyador de Lletres i Mots 2023

Aquest cap de setmana, dissabte dia 16 a les 11.30 hores del matí, tindrà lloc la final del concurs «Carta en terra…» a la Biblioteca des Mercadal. És un dels dos concursos lingüístics que organitzen conjuntament el Servei de Política Lingüística del Consell Insular de Menorca i la Xarxa de Biblioteques de Menorca.

El segon concurs ha arribat recentment a la seva fi: El dissabte dia 2 es va disputar la final del concurs Lletres i Mots a la Biblioteca de Ciutadella. Els vuit alumnes de 3r d’ESO finalistes en aquest concurs de lletrejar paraules van ser Adrian Muresan, de l’IES Biel Martí de Ferreries; Gibet Coll i Laia Petrus, de l’IES Josep Maria Quadrado de Ciutadella; Aimar Punzano, de l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella; Aina Gomila, de l’IES Josep Miquel Guàrdia d’Alaior; Arjau Ferrer, de l’IES Pasqual Calbó de Maó; Marcel Rodríguez, de l’IES Cap de Llevant de Maó, i Núria Coll, de La Salle de Maó, en substitució del finalista José de Olives, del Col·legi Sant Josep, que no hi va poder assistir.

Tots els finalistes van demostrar el seu bon nivell lletrejant paraules de la nostra llengua i va resultar una final prou disputada, en què finalment va resultar guanyador Arjau Ferrer.

La presentadora del concurs, l’actriu Malu Morro, va destacar la bona feina feta pel professorat dels centres educatius de Menorca a l’hora de preparar els seus alumnes per a aquest concurs, que ja és una cita destacada en el calendari d’activitats extracurriculars dels centres.

Pilar Vinent, cap del Servei de Política Lingüística del Consell, va lliurar vals de compra de llibres a tots els finalistes i el guanyador, a més, va ser premiat amb un llibre electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.