Paneres de Nadal de Custòdia Agrària

Aquest Nadal podeu fer un regal especial a amics, família o empresa amb un valor afegit que va molt més enllà de la nostra taula. El GOB Menorca ofereix paneres de Nadal plenes de productes de Custòdia Agrària, productes locals i sostenibles. Cultivats en harmonia amb l’entorn, de la mà de productors locals, a través de pràctiques agràries sostenibles i comercialitzats amb preus justos pels pagesos i les pageses.

Podeu personalitzar-ne el contingut o elegir entre les tres opcions:
• Regalet (25 €): Melmelada, Sobrassada o carnixua, Formatge, Arròs de la Terra
• Sopar familiar (35 €): Vi blanc, Sobrassada o carnixua, Formatge, Melmelada
• Festa (60 €): Vi blanc o vermut, bòtil d’oli d’oliva verge extra, formatge, sobrassada o carnixua, arròs de la Terra, melmelada, sal de Menorca.

També trobareu altres regals si voleu afegir-ne algun com ara llibres relacionats amb l’illa, contes infantils, camisetes, productes sense plàstic…

Per fer la vostra comanda, podeu contactar amb promocio@gobmenorca o 971 35 07 62. També podeu passar pel Molí del Rei (Camí des Castell, 53) o la paradeta del GOB al Mercat des Claustre (Maó).

Fa més de 15 anys que la Custòdia Agrària s’està consolidant a Menorca. El model es basa en la filosofia de la Custòdia del Territori i la idea bàsica darrere d’aquest programa és que davant els urgents i alarmants reptes globals, la responsabilitat és de tothom. La solució, per tant, també ha de ser compartida. Podem posar el nostre granet d’arena consumint productes que aposten per la salut, la natura i la proximitat en la producció i consum.

La pagesia és una peça clau en la conservació del territori. Posem en valor el seu paper com a productors d’aliments i protectors de la natura i la biodiversitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.