Doble concert de Nadal al Teatre Principal de Maó El Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca i la Banda de Música de Maó oferiran dues vetlades musicals aquest cap de setmana al coliseu maonès

Amb el Nadal a la cantonada, el Teatre Principal de Maó obre pas a les festes amb dues propostes nadalenques protagonitzades per les entitats musicals locals de l’illa de Menorca, que, com ja és habitual, ompliran un any més, el coliseu maonès d’harmonia i festivitat.

En primer lloc, serà el divendres, 15 de desembre, quan el Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca arribi al coliseu maonès amb el seu tradicional Concert de Nadal, on actuaran les principals agrupacions orquestrals del centre. Una bona ocasió per viure en directe l’evolució del talent musical menorquí més jove apreciant així, la feina feta durant el 1r trimestre per part del professorat i també de l’alumnat del centre. L’acte tindrà lloc a partir de les 19.00 hores i les entrades es troben esgotades, com bé informen des del teatre.

El dissabte, 16 de desembre, serà el torn de la Banda de Música de Maó, que, enguany, arriba amb un repertori ple d’emoció i diversitat musical. L’agrupació menorquina interpretarà sobre l’escenari del coliseu des de les harmonies subtils de Brahms fins als ritmes animats d’Offenbach, passant per la grandesa de Strauss i la profunditat de Shostakovich. Un viatge sonor sota la direcció musical de Miquel Llario que rep el nom de Sons de Nadal i, que tindrà lloc dissabte a partir de les 20.30 hores. Les últimes entrades per aquest concert es troben disponibles al web del Teatre Principal de Maó www.teatremao.com i a les seves taquilles (consultar l’horari al web del Principal).

Dues vetlades que donen la benvinguda a una de les festes més esperades de l’any, on no faltarà el virtuosisme menorquí dels talentosos músics i músiques que, acompanyats dels seus instruments donaran pas a un cap de setmana inoblidable al Principal de Maó.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.