Subvenció de 75.000 € a la UIB per a la impartició del màster oficial en enginyeria industrial

El Consell de Govern ha autoritzat, a proposta de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia, el pagament anticipat d’una subvenció nominativa per valor de 75.000 euros a favor de la Universitat de les Illes Balears (UIB), per a la implantació i la impartició del Màster Universitari en Enginyeria Industrial.

La sol·licitud de subvenció nominativa va ser presentada per la UIB al mes de juny passat, davant la Direcció General d’Indústria i Polígons Industrials, per a la impartició del nou estudi de Màster en Enginyeria Industrial, declarat oficial pel Ministeri d’Universitats aquest mateix any juntament amb l’acord de la seva inscripció en el Registre d’universitats, centres i títols.

Aquest títol compleix els requisits per a la verificació dels títols universitaris oficials que habilitin per a l’exercici de la professió d‘enginyer o enginyera industrial. L’objectiu d’aquest màster és completar els estudis de grau de la família de l’enginyeria industrial per tal de proporcionar la formació avançada de caràcter multidisciplinari requerida per adquirir les atribucions d’aquesta professió.

La inversió aprovada està prevista en els pressuposts de la Comunitat Autònoma de 2023, amb l’objectiu de finançar la posada en marxa d’aquest ensenyament oficial per al curs acadèmic 2023-2024. La Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia ha recordat el marcat interès públic de la subvenció autoritzada, per la qual cosa s’ha acordat el pagament del 100 % de l’import.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.