Els equips directius del Servei de Salut tracen les línies estratègiques de l’atenció sanitària de les Illes Balears

Els equips directius del Servei de Salut han mantingut una trobada a l’Hospital Universitari Son Espases per traçar les línies estratègiques de l’atenció sanitària a les Illes Balears durant els pròxims anys. La reunió de feina ha estat promoguda pel director general del Servei de Salut, Javier Ureña, i hi han participat els equips directius de les set gerències sanitàries, a més de tot l’equip directiu del Servei de Salut.

La consellera de Salut, Manuela García, també ha assistit a la trobada, en què a més de les línies estratègiques del Servei de Salut s’ha presentat als equips directius el Pla d’Abordatge de Llistes d’Espera; els pressuposts del Servei per a l’exercici de 2024 i un pla d’accions orientades a captar i fidelitzar professionals. En aquesta mateixa línia, els gerents de les diferents àrees sanitàries han presentat els plans d’actuació de cadascuna de les gerències per als propers anys.

L’objectiu d’aquesta trobada ha estat definir els objectius estratègics conjunts de les diferents àrees del Servei de Salut per als propers anys i marcar les fites per aconseguir-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.