Panaderia Can Pedro i Papereria Can Migue guanyen els primers premis del concurs de mostradors de Nadal des Mercadal

L’Ajuntament des Mercadal ha celebrat el concurs de mostradors de Nadal 2023 amb una alta participació: 21 comerços hi han participat, decorant els seus mostradors per a optar a una de les dues categories convocades: 1) originalitat i vistositat i 2) sostenibilitat.

Aixi, la primera categoria, originalitat i vistositat, ha resultat guanyadora la Panaderia Can Pedro, seguit per Reset i Carnisseria Can Febrer (segons premis) i Didal, Floristeria Ikebana i Paulina (tercers premis). En quan a la categoria sostenibilitat, la Papereria Can Migue n’ha resultat la guanyadora, quedant Lavanderia La Perla i Art Spai en la segona posició, seguit per Dietètica Margarita, Nousetu i Taller Vicent, que han quedat tercers.

L’Ajuntament agraeix a tots els comerços la seva implicació en el foment de l’ambient nadalenc i convida a residents i visitants a consumir producte local dels comerços del municipi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.