Donació de juguetes al Mateu Orfila

Un grup d’alumnes de primer curs d’ESO de l’Institut d’Educació Secundària Cap de Llevant, de Maó, ha organitzat una recollida solidària de joguines entre els companys del centre, que han donat a la planta de Pediatria de l’Hospital Mateu Orfila.

Es tracta d’una de les iniciatives que s’han dut a terme en el Taller de Consum Responsable del centre amb motiu de les festes de Nadal, juntament amb una recollida d’aliments i un intercanvi de llibres.

Acompanyats de la tutora del Taller, Joana Olives, els alumnes van venir ahir, dijous, a entregar dues caixes plenes de joguines a la planta de Pediatria i van repartir alguns dels obsequis entre els fillets i les filletes que hi estaven ingressats.

El director gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Bernardo Pax, va rebre el grup juntament amb els pediatres Máximo Gavilán i Pablo Riberi, el supervisor d’infermeria de la planta, Manuel Rego, i la infermera de pediatria Ana Sanchís, i va agrair el gest dels alumnes per pensar a fer més agradable l’estada dels infants durant l’ingrés hospitalari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.