Alaior dona la benvinguda al 2024 amb gran ambient festiu

Fa uns moments, Alaior acomiadava el 2023 per rebre el nou any amb un acte on moltíssima gent va gaudir de la festa, cantant i ballant durant tota la nit.

L’ambient festiu començava a les 23h, a la Plaça Constitució d’Alaior. Els assistents cantaven tots junts, sense micròfons, les lletres de les cançons que es projectaven a la pantalla gegant, acompanyades dels seus respectius videoclips.

Durant l’esdeveniment, també se sortejaven dues entrades pel musical ‘’El Fantasma de la Ópera’’ al Teatro Albéniz de Madrid, amb estada inclosa de dues nits de per a dues persones a l’hotel de cinc estrelles UMusic Madrid.

Així mateix, el més important va ser el moment més esperat de la nit. El raïm era repartit fins que s’esgotaren les existències i a la pantalla gegant es projectà la retransmissió de les campanades de la Puerta del Sol de Madrid. En aquests moments i una vegada rebut l’any 2024, l’ambient a la plaça continua amb una revetlla que durarà fins la matinada.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, declara que «aquest any hem volgut continuar fent de les campanades a Alaior, un esdeveniment especial i únic en tota Menorca, oferint al municipi una experiència festiva i alegre per començar un pròsper any nou. És un gust veure veïns i visitants gaudint d’una nit plena de felicitat i germanor. Bon any 2024».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.