El PSOE Alaior lamenta que l’Ajuntament d’Alaior no compleixi amb les seves promeses i compromisos

El PSOE Alaior, assegura que ha anat esbrinant i investigant com estan diferents terrenys que lAjuntament té llogats. Després de tot lenrenou del tancament des pàrquing de Sa Teulera, el portaveu del grup municipal ha dit que “hem pogut saber que en tenim un altre amb la mateixa situació, que és el pàrquing des Molí des Cós. També fa dos anys que no cobren, no tenen contracte i els propietaris també es plantegen tancar-lo en els propers mesos”.

En aquest sentit, des del PSOE Alaior es demanen “què està passant a Alaior amb els terrenys llogats per l’Ajuntament? Com pot ser que faci dos anys que no hi hagi un contracte?”. Els socialistes ha recordat la gran presentació que va fer el batle, Jose Luis Benejam, i l’anterior regidor d’Urbanisme, abans de les eleccions, sobre el projecte d’aparcament a sa Teulera i es Molí des Cós, per un valor de de 222.000€. 

“Un projecte que ha comptat amb informe desfavorable per part dels Serveis Jurídics del consistori, ja que s’havia encarregat a dit i sense passar per concurs”. A més, “la redacció del projecte va costrar 6.019€ i ja hem vist que no s’ha fet res. De fet, ni el pressupost de 2024 contempla cap tipus d’inversió al respecte”. Mir ha defensat que “només era propaganda electoral pagada amb doblers de tots, vist els diferents informes de secretaria i dels serveis jurídics que no veuen cap tipus justificació a l’encàrrec”. 

“Veim des del PSOE Alaior que l’Ajuntament està perdent el seu prestigi com a institució i que l’equip de govern no compleix les seves obligacions de pagament”, ha lamentat el portaveu. Com després de la denuncia que vam fer sobre aquets fets, “ara sembla que ho han de solucionar tot i ja fa dos anys que aquesta qüestió no està resolta. L’Ajuntament d’Alaior es la màxima institució del nostre poble i és el primer que ha de donar exemple”, ha conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.