Nous hotels per nou turisme

Render del projecte de Santandria Bai.

Ciutadella és, de bon tros, un dels municipis més turístics de Menorca. Però, incongruentment, és dels que té zones turístiques més “madures”, en un polit eufemisme que s’empra per dir que tenim urbanitzacions més que desfasades. Fer una volta per Cala en Blanes ja n’és un exemple, on l’abandonament de locals tan emblemàtics com el centre comercial Los Delfines donen una imatge poc manco que fantasmagòrica.

Tanmateix, Menorca, i el nostre municipi en concret, segueix essent un pol d’atracció per les vacances de somni per molta gent de la península. Potser és per aquest motiu que, encara enguany, veiem aixecar nous edificis turístics. La promotora Santandria Bai, amb un projecte hoteler de luxe, és la darrera pedra amb caire turístic que es posa al nostre municipi. A una zona, a més, on aquests dos darrers anys han obert també dos hotels de categoria, ambdós del grup Sagitario.

I podríem dir que tant la inversió local com la forana en infraestructures turístiques noves és una bona notícia. Si no fos perquè seguim amb imatges tan deplorables com les de Cala en Blanes o altres zones turístiques en les quals s’ha de fer una inversió o un bon rentat de cara.

Oferir un bon producte turístic, a més de bons hotels, oferta complementària de qualitat i un servei impecable, és també mantenir el nostre municipi net de zones fantasma. Des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament van plantejar la necessitat, durant aquest hivern, de fer un pla d’urbanitzacions per atacar aquests problemes. El compte enrere per la nova temporada ha començat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.