José Luis Benejam, batle d’Alaior, rebrà el reconeixement ”Turismo es Igualdad”       

                                                                                          

En el marc de la Fira Internacional del Turisme, Fitur, el batle d’Alaior, José Luis Benejam, rebrà dia 26 de gener, a les 17h, el reconeixement ‘’Turismo es Igualdad’’, per la seva labor en matèria de promoció turística, innovadora pel municipi d’Alaior, gràcies a totes les activitats i atractius turístics que generen la constant afluència de turistes a la ciutat, com per exemple, Alaior Art Contemporani, LÔAC, el Convent de Sant Diego Centre Cultural, la Nit amb Candela o el Certamen de Joves Dissenyadors de Moda d’Espanya, entre altres iniciatives.

Aquesta distinció no només es concedeix per la feina en la recerca de l’excel·lència turística, artística i cultural del municipi. Valora la transformació d’Alaior en un centre d’emprenedoria basat en la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, fet que queda reflectit en la celebració de les jornades ‘’Dona i Lideratge’’, celebrades al Convent de Sant Diego d’Alaior, on es dona a conèixer el teixit empresarial femení i la influència de la dona emprenedora a Alaior.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, manifesta que des de que va iniciar la seva activitat al consistori, va comptar amb una idea molt clara del tipus de promoció turística que volia, basada en la sostenibilitat, el respecte al medi ambient i la natura. Aquesta idea s’ha projectat durant els darrers anys de manera exitosa, transformant així Alaior en una destinació turística reconeguda a Espanya amb uns valors d’igualtat d’oportunitats molt marcats.

El batle Benejam anteriorment ja va participar fa uns mesos, amb els batles de Benidorm i  Salou, al Fòrum Internacional de Turisme de Melilla, posicionant Alaior amb altres destinacions turístiques espanyoles amb prestigi a tot el món. Rebre aquest darrer guardó és un altre èxit col·lectiu d’Alaior, municipi que és reconegut a reu de tota Espanya per fer les coses bé com a destinació sostenible, amb sensibilitat social i de projecció internacional.

L’Associació AMEIB Pachamama és l’entitat impulsora d’aquests premis, anualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.