Un total de 30 idees concorren a la quarta convocatòria de Xoriguer Ideadors de Menorca

Amb el termini de presentació ja tancat, són 30 les idees que han concorregut a Xoriguer Ideadors de Menorca 2024. Música, audiovisual, sostenibilitat, educació, turisme, lleure, cultura popular o esport són alguns dels àmbits des dels quals han arribat propostes, vinculades íntegrament a la realitat i les inquietuds de la societat menorquina.

En la seva quarta convocatòria, Xoriguer Ideadores de Menorca ha incrementat en sis el nombre d’idees presentades a la passada edició, convertint-se així en la més participada des del llançament d’aquesta iniciativa. “Aquest augment reafirma la confiança que Destilerías Xoriguer té que vagi calant l’esperit d’aquesta iniciativa que augmenta la interacció entre l’empresa i creadors i promotors difents, i promou la transparència i la participació pública en la seva responsabilitat social corporativa”, explica Adolfo Vilafranca , gerent de la signatura.

A finals d’aquesta setmana, Destilerías Xoriguer avaluarà les idees presentades a fi de descartar aquelles el contingut de les quals no s’adeqüi als objectius de la convocatòria o que incompleixin els requisits establerts a les bases de la mateixa.

Xoriguer Ideadors de Menorca

Xoriguer Ideadors de Menorca és una iniciativa de destil·leries Xoriguer que pretén contribuir a vertebrar el teixit social i econòmic de Menorca i implicar els consumidors i seguidors de l’empresa en la definició de la seva responsabilitat social corporativa. Amb aquesta finalitat, es destinaran 20.000 euros a repartir entre les deu idees finalistes, que rebran quanties variables d’acord amb els criteris establerts a les bases de la convocatòria.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.