Urtasun avisa Junts que “determinats discursos” sobre la immigració “alimenten l’extrema dreta” El ministre de Cultura reclama "no alimentar" aquests relats i deixar-los "fora del debat públic"

ACN/Barcelona – Ernest Urtasun defensa el pacte entre el PSOE i Junts per a la delegació de les competències d’immigració, perquè “acostar la gestió” pot ser “positiu”, però també avisa que “determinats discursos xenòfobs” l’únic que fan és “alimentar l’extrema dreta”. En una atenció als mitjans de comunicació aquest divendres, el ministre de Cultura ha assegurat que “no és bo per al debat públic que, quan abordem qüestions tan complexes, abonem determinats discursos que a Europa fa l’extrema dreta”. És per això que ha demanat “no alimentar” aquests relats i “deixar-los fora del debat públic”. D’altra banda, el portaveu de Sumar també ha reclamat “cuidar la majoria plurinacional” per evitar arribar a les votacions amb acords ‘in extremis’.

“Hem de cuidar la majoria plurinacional que va fer possible la investidura i cuidar-la millor”, ha afirmat Ernest Urtasun. “No és desitjable que arribem a negociacions ‘in extremis’ que generen certa desafecció a la ciutadania. Les coses es poden fer millor i hem de cuidar entre tots aquesta majoria plurinacional”, ha conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.