Astrales Sahumé 21 Sauvignon Blanc És el quart vi de la Col·lecció Astrales Blancs Singulars

Gràcies a Vinum Menorca aquesta setmana us recomanam un vi blanc de la DO Rueda. Es Tracta de l’Astrales Sahumé 21, elaborat amb Sauvignon Blanc. És el quart vi de la Col·lecció Astrales Blancs Singulars.

Nota de tast

Aspecte: Atractiu color groc daurat amb tonalitats verdoses.

Nas: Intens amb aromes tropicals com el maracuià i mango, a més de notes herbals de tomatiguera i boi. Subtil to fumat

Boca:  Potent i molt fresc, mineral, amb recorregut llarg i persistència aromàtica de gran intesistat. Evoluciona cap a fruites conftades i especiats.

Maridatge

Zamburiña estil Nikei a Thai Cala en Bosch. Foto: Bep Al·lès©

És el vi ideal per acompanyar peix i marisc, a més de gastronomia nipona, peruana i mexicana. També els fumats i els formatges curats. Arròssos i calderes.

Turbot estil Orio. Espai Gastronòmic Ses Voltes. Foto: Bep Al·lès©

Turbot a la brasa o a la planxa, bacallà a la biscaïna, bacallà gratinat amb all i oli i sobrassada, bunyols de bacallà, caneló de peix i marisc, a més de peix blau a la graella.

Cloïsses al Ribeiro al Rías Baixas Menorca, a Ferreries. Foto: Bep Al·lès©

Cloïsses al vi blanc, escopinyes de gallet a la planxa, musclos a la marinera, musclos al vapor amb maonesa, navalles a la planxa, pop amb cebes o calamars a la romana.

Poke bolw de salmó a La Viajera, a Ferreries. Foto: Bep Al·lès©

Poke bowl de salmó i alvocat, tacos de peix, pilotes de calamar amb la seva tinta, sushi i sahimi, tiradito de llobarro i ceviches de peix o de marisc. També acompanya perfectament els plats de curri.

Espaguetti nero di sepia amb salmó. Diablito Portals Nous. Palma. Foto: Bep Al·lès©

Salmó fumat, salmó marinat gravlax, bacallà fumat, espagueti amb salmó fumat, nata i vodka, tartar de salmó i salmó fumat, entre altres.

Formatges de llet crua de Menorca com els de Son Piris, Binigarba, S’Aranjasa, Quintana, o els fumats com els de San Simon, Roncal o Idiazábal.

Si voleu saber més d’aquest vi blanc de boca fresca, llarga i ple de sensacions aromàtiques el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.