El futbol a Ciutadella, més unit que mai En una reunió celebrada el passat dijous dia 11, les directives dels quatre clubs de ponent, Atlètic de Ciutadella, Dosa CF, Penya Ciutadella Orient i UE Sami, van confirmar la seva intenció d’unificar-se en un sol club

Dijous passat, els quatre clubs de futbol de Ciutadella, Atlètic de Ciutadella, Dosa CF, Penya Ciutadella Orient i UE Sami, van mantenir una reunió per tal d’acordar, unànimement, la seva unificació en un sol club.

Aquest acord és la conseqüència de dos factors rellevants i que van molt lligats entre sí: La voluntat d’aconseguir la millor formació possible per a tots els fillets i filletes de Ciutadella i uns sentiments d’unió i de pertinença humana i social que van per sobre de la divisió i la competició entre els clubs de ponent.

En aquesta trobada transcendental, es van posar de manifest les principals idees sobre l’estratègia a seguir per tal de coordinar els quatre clubs cap a l’objectiu comú. Aquest, per inèdit, implica un estudi minuciós dels passos burocràtics i legals que s’han de seguir per tal d’assolir l’ambiciós projecte.

En aquest sentit, es van establir les comissions de treball en les que els membres de les directives i cossos tècnics dels quatre clubs s’estan unint per a una millor coordinació i seguir avançant en les tasques assignades, ara per ara, de forma interna.

L’objectiu principal d’aquesta unió és el de poder oferir la millor formació esportiva als fillets i filletes de Ciutadella, d’una forma integral i divertida, creant una estructura més professional, acord a les seves necessitats. Les noves fites, millores dels entrenaments i del joc, en seran la conseqüència d’aquest important procés de formació.

Camp de futbol de Son Marçal.

En aquest moment s’està estudiant quina és la manera correcta i legal per aquesta unificació per tal que totes les parts implicades, juntament amb el poble, en surti beneficiat i poder aconseguir així una base sòlida que és la que requereix aquest projecte.

El pròxim pas serà l’explicació, més detallada, als socis i sòcies dels quatre clubs i la celebració, passat el temps ordinari, de les respectives assemblees de socis, on s’exposaran les línies principals d’actuació d’aquest acord històric per la creació d’un club en el qual tothom hi tindrà cabuda.

Des dels quatre clubs de ponent es destaca la il·lusió de representar la ciutat amb un sentiment unànime, i la bona predisposició per part dels mateixos clubs, de la ciutadania i de les institucions públiques.

Tant l’Ajuntament de Ciutadella com el Consell Insular de Menorca ja han mostrat el seu suport a aquest projecte enorme, amb el que també s’hi sumen per ajudar a remar tots junts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.